sobota 22. marca 2014

Všade samá vlna - alebo ako sme boli na výstave


Už minulý rok som chcela ísť, ale nejak sme sa neodhodlali. Tento rok som si povedala, že sa mi do cesty nič nepostaví, ani tých 1000 kilometrov čo ma od nej delilo. A tak sme naložili deti do auta a vydali sa na cestu.

Dlhá cesta za nami, a ešte dlhší deň pred nami. Na začiatku sa všetci tešili, lebo nik nevedel čo ho čaká. 


A po 5 metroch to deti prešlo. Ale zvládli sme to všetci živí a zdraví (manžel o vlasy prišiel už dávno :) ). Ja som plná inšpirácií, nových kontaktov a milých stretnutí s mojimi dodávateľmi. Prinášam vám zopár momentiek z výstavy. Už teraz sa teším na úžasné nové vlny na zimné obdobie od Rosarios4 a King Cole. Samozrejme pribudne aj mnoho iného. Nezabudnite aj naďalej sledovať náš Facebook aby vám neušli žiadne novinky, ktorých tento rok veru nebude málo.  Prípadne si zatiaľ môžete niečo kúpiť, aby ste sa do vtedy nenudili. A ak si potrebujete vlnu chytiť do rúk a vidieť ju na vlastné oči tešíme sa na vás v máji u Miri.







Automat na ihlice :)




























Aká je vaša vysnívaná vlna?




3 komentáre:

  1. uáu, to vyzerá ako v nebi :D ja by som si všetko chcela kúpiť a chytiť :) čo si si kúpila? a kde to bolo?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Nedalo sa tam nakupovať, bolo to pre odbornú verejnosť... Mohla si si spraviť veľkú objednávku akurát tak ;-) Bolo to v Kolíne v Nemecku. ale chytať si mohla koľko si chcela :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. katka macejkova24. marca 2014 o 15:23

    Paraaada :-) velmi ma pobavila ta uvodna veta, ako unudit manzela a dve deti :-)))) akoby si pisala o mne... ale uplne ta chapem ze to proste MUSIS vidiet a ohmatat ;-)

    OdpovedaťOdstrániť